ΠΡΟΪΟΝΤΑ

XYLEIA Tzaki

ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ

Βρείτε καυσόξυλα από ελιά,δρυ,πουρνάρι,οξιά,ρίζα ελιά και πεύκο.Εξασφαλίζουμε για εσάς:

  • Ποιότητα(με διαφύλαξη των καυσόξυλων σε στεγασμένο χώρο)
  • Μεταφορά και διανομή στον χώρο σας,όπου και να βρίσκεστε
  • Καθημερινή παράδοση,ακόμα και Κυριακές
  • Ξύλα ελληνικής προέλευσης και μόνο


 ΚΑΡΒΟΥΝΑ

charcoal2

Η επιχείρησή μας σας προσφέρει κάρβουνα ψησήματος,υψηλής θερμικής απόδοσης,σε πάρα πολύ προσιτές τιμές. Στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να βρείτε κάρβουνα έτοιμα συσκευασμένα σε σακιά των 5,10 και 20 κιλών.Το ανταγωνιστικό προνόμιό μας, είναι η επεξεργασία των κάρβουνων,που διαθέτουμε.Με αίσθημα κοινωνικής συνείδησης και ευθύνης και σεβόμενοι την υγεία των πελατών μας,σας προμηθεύουμε με κάρβουνα που έχουν υποβληθεί σε ειδική επεξεργασία,ώστε να είναι απαλλαγμένα από ανεπιθύμητα υλικά όπως για παράδειγμα οι ρητίνες και τα διαφόρων ειδών οξέα (επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό, όταν απορροφηθούν από την τροφή κατά τη διάρκεια του ψησίματος).


ΔΑΔΙ
dadi

Το δαδί είναι χρήσιμο τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ιδιώτες. Αποτελείται από μικρά κομμάτια ρητινούχου ξύλου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ταβέρνες, ξενοδοχεία, μπάρμπεκιου, τζάκια κ.λ.π. Είναι 100% φυσικό προσάναμμα, αποφεύγοντας τα τεχνητά προσανάμματα με ότι χημικά περιέχουν.
Η παραγωγή του γίνεται από κορμούς παλιών πεύκων και τις ρίζες τους.

Διατίθεται σε συσκευασίες των 5 kg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>